Strider för sin sak

I morgon spelar Sverige semifinal i VM mot Japan. Om man ska tillåta sig vara grymt länsfixerad är ett underläge att hoppas på. För enligt Sportexpressen kommer Dennerby då gå över till 4-2-3-1 och sätta in Sofia Jakobsson på ena kanten.

Men nu ska vi inte vara sådana.

I morgondagens VF-papper kan ni läsa vad åtta av stjärnorna från 2003, med UIK-anknytning, tycker om den svenska prestationen i VM. Dessutom egen intervju med VM-hjälten Dahlkvist och ett snack med André Jegleertz som tycker att Lisa har ännu mer att ge.

För de fotbollsintresserade mycket läsning med andra ord.

ooo

I övrigt händer det inte så förtvivlat mycket på fotbollsfronten. Umeå FC jagar som sagt ersättare för den flyktade trion Carl Pettersson Lif (studier i USA), Timothy McNeil (utlåning Skellefteå FF) och Robin Nilsson (uppehåll från fotbollen).

Inte skrivet i sten att det blir två anfallare men på något sätt ska de tre ovan nämnda ersättas. Danny Persson förstås högaktuell.

ooo

Strider för sin sak? Jag strider för en uppdaterad Fotbollsblogg.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *