Gothia är igång

Det är sjukt svårt att hålla koll på alla matcher som spelas och jag ska försöka uppdatera så gått som det går. Självklart kommer man missa några matcher men det får ni ta. Det blir hur som helst enklare att uppdatera om matcherna när slutspelsmatcherna startar.

***

Edwin Ekholm som var lagkapten i Västerbottens länslag spelar som de flesta här vet i Brommapojkarna. BP är med i Gothias sidturnering som heter Gothia Tipselit Trophy. Där vann man första matchen mot Vasas Youth Football LTD med 1-0. Edwin spelade matchen som högerback och var så klart nöjd över segern. – Det gick helt okej för mig, men det viktigaste var ju att vi vann, sa Ekholm som befann sig på bussen påväg hem från matchen.

Så här ser gruppen ut:
Academica Deportiva Cantolao, Peru
IF Brommapojkarna, Sweden
Vasas Youth Football LTD, Hungary
Falkenbergs FF, Sweden

Kommer att uppdatera hur det går från BP:s matcher. För er som är intresserade så TV-sänds Brommapojkarnas match mot Academica Deportiva Cantolao på onsdag. Den spelas 16:40Heden ( för er som är där och ska kolla) och på tv sänds den på Viasat Fotboll, där det kommer sändas fotboll från 11:45 till 19:00.

**

Är du på plats och har bilder som du vill dela med dig av och kanske att bloggen ska lägga upp så är du mer än välkommen att skicka till antingen [email protected] eller till [email protected]

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *