Höstsäsongen börjar trappas upp, likaså bloggen

De flesta lagen har redan börjat träna efter uppehållet och redan till helgen startar vissa serier. Skellefteå FF spelar i alla fall DM ikväll mot Rönnskär Railcare och ni som är sugna på att se fotboll kan se matchen ikväll 19:00 på Guldvallen i Skelleftehamn.  Segraren i kvällens match ställs mot serieledarna i division IV södra herrar Spöland/Vännäs redan på torsdag om jag inte är helt ute och cyklar. Vad kan vi tro inför kvällens match? FF bör vinna med tanke på att de skiljer två divisoner, samtidigt som jag kan tänka mig att Samir Kanlic luftar en hel del spelare som inte fått spela så mycket i år. Lite om matchen hittar du på bloggen senare.

***

Mostafa Heydari, Edwin Ekholm och Tim Persson som spelade i det framgångsrika länslaget pojkar -94 avslutade igår sista passet på landslagslägret i Halmstad som dem var uttagen till. Lägret pågick mellan den 10-17 Juli.

Ännu en Skellefteåspelare har blivit uttagen till landslagsläger och det är Oskar Larsson(Burträsk) som är född -96. Han kommer delta på ett läger på Bosön mellan den 1-3 augusti.

***
Sunnanå förstärker inför höstsäsongen, man har nämligen gjort klart med 17-åriga Assi-backen Emma  Schäufele. Hon är även lagkapten i det svenska F17-landslaget där hon hon också är lagkamrat med Sunnanåspelaren Nina Jakobsson.  Emma kan spela både ytterback och mittback.

**

Nu är bloggen på G, håll utkik för mer!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *