Johansson ny keeper i UFC

 

Jonatan Johansson är en riktigt talangfull målvakt som gör UFC:s trupp ännu bredare. Skulle Sudar bli skadad så har man en oerhört bra målvakt att stoppa in mellan stolparna.

Fakta om Jonatan:  Han är 20 år och har representerat Skellefteå FF under tre säsonger. Under det här året har han varit utlånad till Sunnanå, han har bland annat 11 matcher i division 1 då Skellefteå FF senast befann sig i denna serie. Noterbart är att han också blev målskytt i en av Sunnanås matcher då han kyligt la in en straff.

Sportchefen Håkan Bäckström är nöjd med Johansson. Han säger så här till Umeå FC:s hemsida.
– Jonatan har under våren tränat regelbundet med oss och visat kvalitéer som vi tycker är mycket intressanta. Denna lösning är vi mycket nöjda med och har hela tiden haft en mycket positiv dialog med Skellefteå FF. Skellefteå FF lånar Timothy McNeil  av oss och vi lånar Jonatan av dem.

Jonatan själv är också riktigt nöjd med att spela med UFC i höst. – Det känns oerhört inspirerande och roligt att få komma till UFC, speciellt när tabelläget är som det är, säger Johansson. – Jag kommer ge 100 % på varje träning och försöka bidra så mycket som möjligt för att laget ska bli så bra som möjligt, avslutar han. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *