Division III-lagen på värvningsturné

Betsele IF har hämtat hem målvakten Achmed Al-Fadli från Friska Viljor. 12 juni lämnade han de rödklädda för FV men återvänder nu alltså.
– Det kändes som att vi inte hade något att spela för i Friska Viljor, vi ligger ju trea med nio poäng upp till Robertsfors och Teg. Så jag pratade med tränarna om jag inte kunde gå tillbaka till Betsele och hjälpa dem kvar i trean, sa han till kollega Ruuth.

Robertsfors IK har säkrat utlåningsavtal med Tegs SK-fostrade Umeå FC-mittfältaren Jonathan Jonsson.
– Det kommer att bli speciellt att möta Teg. För mig är det viktigaste att få speltid, säger Jonsson till Fotbollsbloggen.

21-åringen kommer träna ett pass med RIK i veckan och resten med UFC. De matcher han inte är med UFC spelar han med Robertsfors. Ett utlåningsavtal med Teg var inte möjligt då de redan har avtal med Johan Wilhelmsson och Jens Sjöström.

Sandviks IK har gjort klart med 20-åriga innermittfältaren Josh Bragg från England. Det är via Stuart Gibson och agenten Wayne Peart som SIK fått nyss om Bragg. Tidigare i Plymouth och Torquay tillhör nu Bragg Truro City FC, ett lag som satsar hårt på att nå engelska proffssystemet.
– Han är ingen typisk engelsman. Väldigt spelskicklig och duktiga med båda fötterna, säger Sandviks sportchef Anders Hägglund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *