Stjärnor på uppdrag

 
Sunnanå får två tunga avbräck i nästa veckas match mot Gävle då Perpetua Nkwocha som Helen Ukaonu åker iväg på OS-kval med Nigerias landslag.

Även Nina Jakobsson och Tiina Vatanen åker på landslagsuppdrag, dock så kommer dom inte att missa någon match.

**

Tog ett snack med Carl Pettersson-Lif som just nu befinner sig i Columbia, Kentucky i USA. Där han har fått stipendium för en fyraårig college-utbildning. Fotbollen håller väldigt högklass och det kommer bli tufft att ta en plats. – Alla spelare är riktigt duktiga och det kommer givetvis bli riktigt tufft att få spela, säger Lif.

Annars var det bara frid och fröjd, han hade gjort läkarundersökning samt att vädret var strålande. 35 grader varmt 17:00 säger det mesta. Jag hann inte prata så länge med honom eftersom han skulle ut på en lag-aktivitet. Men mer uppdateringar från livet i USA kommer att komma. var så säker.

Nu är det läggdags och det är en ny dag imorgon där jag ska försöka smaska fram några härliga inlägg. Håll utkik.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *