Nyheter

 

Fia Edholm (Sunnanå F-17) som är lillasyster till Tilda Edholm har blivit uttagen till ett landslagsläger efter återbud från Sandra Törnros. Förbundskapten Katarina Olsson har tagit ut henne i truppen till dubbelmötet med Norge den 23 och 25 augusti i Verdal och Stjørdal i Trøndelag med F-16 landslaget.

Det är riktigt kul att lagen från norr också får med spelare till landslagen, det har verkligen blivit mycket bättre på de sista åren. – Det känns jättebra, roligt och spännande, säger Fia till norran.se

– Jag har väl inga förväntningar att jag ska få starta bägge matcherna eller så, det skulle bara vara roligt att få hoppa in i tio minuter. Det är bara roligt att få vara med, avslutar hon.

***

Bloggen är på G och mer kommer under dagen. håll utkik.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *