Semifinal nummer två!

 

Mariehems SK spelar idag semifinal i DM mot Täfteå. Matchen spelas 19:oo på Täfteborg för er som är intresserade att titta. Hemmalaget Täfteå har gjort en strålande resa i DM-spelet och man har slagit ut både IFK Umeå och Robertsfors (Div III) den sistnämda är också serieledare i div III mellersta herrar.

Vad ska vi tro om denna match? hm, ja Mariehem kommer givetvis att ta hem matchen. Jag är nästan stensäker på det. Dock ska man aldrig säga aldrig vi såg ju hur det gick för IFK Umeå och Robertsfors.  Mitt tips är 4-1 till förmån för Mariehem. Målskyttar Kim Lundmark 2, Niklas Wiberg och Robin Åberg. Hemmalagets mål görs av Albert Holmgren.

Laget som vinner får möta Skellefteå FF i final!

5 kommentarer

  1. Rykten säger att Seif ska till England? Stämmer det? Silly season på Aftonbladet skriver det och har hört folk snacka. Vet fotbollsbloggen något?

  2. Till skillnad från vissa har Seif varit och tränat med Newcastle minst två gånger plus andra utländska lag. Är det någon som vet mer om senaste ryktet??

  3. Träna kan man göra med många lag det säger inget och inga ”meriter” direkt det är tusentals unga världen över som får provspela med diverse utländska klubbar.. Seif har vissa egenskaper som är bra och andra som är mindre bra, för han handlar det om att träna hårt och etablera sig på seniornivå! Så snacket om Newcastle kanske man inte ska ta på största allvar….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *