Från värmen ut i kylan


Hej allesammans. Om jag nu har kvar några läsare så är jag hur som helst tillbaka i svearike. Det har sannerligen hänt en del i fotbolls-Umeå undertiden jag varit borta. Jag har givetvis också följt hur det gått för våra lag från Turkiet och det kommer också synas på min telefonräkning i slutet av månaden.

 

Umeå FC har Superettan-spel i egna händer efter att man gjort vad man skulle förra helgen samtidigt som resultaten gick med dom. Under Söndagen(imorrn) så möter UFC, Boden på bortaplan och UFC skickar upp en supporterbuss vilket jag tycker är helt rätt. Själv kommer jag också åka och se matchen men jag åker bil upp.  Saknas i UFC kommer Ali Jassim att göra då han vaknade upp på morgonen med axeln ur led.

Vad har vi att vänta oss? Jo, förmodligen en tuff match, det blir ju trots allt ett ”Norrlandsderby” och visst F*n kommer Boden göra allt man kan för att jävlas och ta poäng.

***

Umeå IK vann med 5-0 mot Djurgården på bortaplan. Imponerande. Synd bara att man inte är med i toppstriden om förstaplatsen längre. Emma Åberg-Zingmark gör comeback i UIK efter ett sabbatsår. Helt rätt tycker jag Emma är kanske den största talangen vi fått fram på mycket mycket länge och hon kommer garanterat göra strålande ifrån sig. Linda Molin blev uttagen till u-23 landslaget vilket är riktigt imponerande. Stort Grattis. Sedan gjorde även Elin Landström Allsvenskdebut för i år i matchen mot Djurgården. Landström som bröt foten några dagar innan premiären har kämpat otroligt hårt för att komma tillbaka och äntligen så kom också debuten. Idag 14:00 spelar UIK mot Hammarby på T3 Arena.

***

Ni som undrar hur det går för Calle Lif i USA så går det strålande. Han har också fått göra sitt första mål och för några matcher sedan så blev han också utnämnd till man of the match.  Roligt att det går bra för Calle. Han berättade också att han trivs väldans väldans bra ”over there”

 

***

Tips för er som ska utomlands inom kort.

* Ska du sola, inled ditt solande med solskydd, Jag är inne på min andra panna.

* Ska du använda internet, försök komma åt ett Wi-Fi nätverk och använd dig inte av Dataroaming det blir svindyrt. Första dagen jag var där fick jag ett sms. ” Du närmar dig en kostnad för datatrafik utomlands på 555 kr inkl moms.”

* Krama dom ni älskar, för man saknar dom när man är borta.

 

 

4 kommentarer

  1. JAA!! SNÄLLA FOTBOLLSHÖRNAN!! Den har faktiskt varit efterlängtad det är mycket som pågår nu så det vore skönt om det fanns lite uppdateringar och så. Kör hårt Glaas! Ju tidigare ju bättre 🙂 no press

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *