Veckans hörna

Sunnanå värvar Allsvenskt då man förstärker med Piteås Erika Nilsson Waara.

ooo

Samuel Wiklund och Emil Lindgren från IFK Umeå är bara lite pappersarbete ifrån att vara helt klara för Umedalen. Samtidigt som det fortfarande är flera olika namn som är och tränar med klubben.

oo

Mariehems SK:s mittback Erik Johansson har varit å provtränat med storsatsande Spöland/Vännäs men ska också ner till Norrköping för provträning. Så det lär ta några veckor till innan beslut tas från Johansson.

ooo

Christoffer Nordlund från Spöland/Vännäs tränar med divison II nykomlingarna Tegs SK vilket också före detta Robertsforsspelaren Simon Karlsson gör.

ooo

Inget spel i Åtvidaberg för Skellefteå FF:s succéman Leo Englund. Nu återstår det att se om Djurgården eller Gif Sundsvall som tidigare visat intresse nappar. På tal om Skellefteå FF så siktar Jonas Desai fortfarande på att få ett division I kontrakt om inte, finns möjligheten att återvända till FF som har Desai högst upp på sin önskelista.

oo

Spöland/Vännäs damer fortsätter att rusta upp inför kommande säsong då man nu gjort klart med Johanna Forsmark från Umeå Södra.

oo

Sandvik har gjort klart med 2st spelare! Josh Bragg från Truro City FC i England återvänder till Sverige och sandsvik IK, som har med sig Kieren Coniebear Thrathen 21 årig mittback Truro City FC. Spelarna anländer till truppen i slutet av februari. Även 19-åriga Johan Olofsson, målvakt från Umekamraterna, förstärker Sandvik.

Ersmarksspelaren Mattias Larsson ryktas lägga av helt eller spela med Sörmjöle/Hörnefors.

oo

Spelarflykt ryktas i Morön BK herr och Burträsk damer får en gratisplats i div II kommande säsong.

ooo

IFK Umeå har haft MSK:s Pontus Åberg och GUIF:s William Åström på provträning. Någon som kan gå i motsatt riktning är Sebastian Glaas då Spöland/Vännäs visat intresse för denne.

ooo

Skellefteåtjejerna Julia Skoglund, Burträsk och Emma Schäufele, Sunnanå var båda två uttagna till ett landslagsläger på Bosön under December.

ooo

Mariehems SK:s damer har haft en massa provspelare på träning samtidigt är det mycket oklart om vilka spelare som fortsätter eller inte.

2 kommentarer

  1. Hej, ni borde följa upp byggnads cup mycket bättre än ni gör. Om fotbollen ska synas i Umeå så var lite bättre på att skriva om händelser även vintertid i länslagen 🙂 tips ! Fotbollen tjänar på det

  2. Det har spelats träningsmather på nolia roligt att kanske höra lite om de. Samt vart alla spelare är påväg, verkar vara flera spelare som tränar med olika klubbar och vissa verkar vara redan klara. Mer nyheter tack! Ersbodacupen snart dessutom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *