JANUARI-TURNERINGEN

 

Idag (eller senare i eftermiddag) är det dags för den första upplagan av Januari-Turnering skapad av UFC-spelaren Seif Kadhim samt lillebror Ashraf och Idolstjärnan Rabih Jaber.

Kort fakta om turneringen
Cupen spelas under fredag och lördag och det är mellan tiderna som ni kan läsa nedanför. PLATS? Det är Ersängsskolan som gäller. Det är 32 st anmälda lag vilket placerar ut det i 7 grupper.

Anmälningsavgiften för cupen var 350 kr per lag och man skulle minst vara 5 personer i varje lag.
Åldersgräns för cupen är 15+ Kommer det vara några priser? Givetvis, förstapriset är hela 6000 kronor.

20 Januari – 16.00 – 23.00
21 Januari – 11.00 – 20.00
Tog mig även en kort snack med en av kreatörerna av cupen, Seif Kadhim.

Hur känns det att så många lag visat intresse?
– Det känns riktigt kul att så många vill vara med och lira futsal, tanken är att sprida futsalen i Umeå. Man kan se tydligt att intresset finns!

Så det kan bli fler år framöver?
– Precis! Det här är första året bara, Nästa år blir det ännu bättre, förhoppningsvis med Artister osv, I år har vi fått hit Jean Pierre från Paradise hotel och ung och bortskämd. Så det är kul !

 

Kommer försöka sporadiskt att uppdatera här på bloggen på något vänster under dagen och spelschema kommer även ut här också så ni som är intresserade kan se när just DITT favoritlag spelar.  Kommer också försöka vara på plats under morgondagen så uppdatering kommer ske så fort det ges tillfälle.  Annars kan ni checka in hemsidan där spelschema osv finns, hoppas och tror också att dom kommer uppdatera där hur det går i matcherna. http://www.cumap3.se/cuponweb/januariturneringen2811.htm 
***

Läs mer under dagen, Arrivederci!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *