Ny klubb för mittfältseleganten

I bland dyker jag upp här, i det allra heligaste på VF. Nämligen Fotbollsbloggen.

Denna gång med lite fotbollsnytt.

Sunnanåfostrade Jonas Desai spelade förra säsongen med Boden. Första gången jag såg Desai var i fjol när UFC gästade Bodens Arena. Blev grymt imponerad av honom i första halvlek den matchen. Så länge viljan fanns där, så var han en av planens främsta. Hur som helst. Det är nu klart att mittfältseleganten gör Petter Augustsson sällskap i division I-nykomlingen Östersunds FK.
– Med tanke på det korta intryck, har bara varit här en vecka, så känns det jättebra. Staden är fin och tränarna verkar ha mycket kött på benen och mycket kunskap. Klubben verkar väldigt proffsig. Jag har blivit bemött på ett väldigt bra sätt, säger han som kritat på ett tvåårigt avtal.

Samtidigt har Desais tidigare mittfältskollega, Dan Burlin, flyttat till Uppsala. Något ny klubb är dock ej klar.
– Det finns inget konkret intresse men jag ska börja höra av mig till klubbar i veckan så får vi se vad som händer, säger 31-åringen till Upsala Nya Tidning.

ooo

Norrettanlaget Sunnanå har fått ännu ett nej-tack. Denna gång från Östersunds Frida Sjöberg som i stället väljer spel med seriekonkurrenten Sundsvalls DFF.
– Vi är mycket glada och stolta över att kunna knyta Frida till oss. Hon var fjolårets bästa målskytt i division II södra Norrland (28 mål) och fyller nu luckan efter Jenny Hjohlman (lämnat för Umeå IK) i vår trupp, säger Sundsvalls Elisabeth Leidinge till st.nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *