Ännu mera landslag

 

Umedalens talang Joakim Stigedahl har blivit uttagen till p-18 landslaget och åker ner till Bosön mellan den 27 februari och 1 mars. Huvudpersonen själv var givetvis överlycklig så jag passade på att ta ett snack med ”jocke”.

 

Den klassiska frågan, hur känns det?
– Det känns jätteroligt att få chansen och visa upp sig och jag ser allt som en stor bonus.

Vart befann du dig då du fick veta glädjebeskedet?
– haha jag satt och åt mat med några vänner och plötsligt märkte jag att de började plinga till på mobilen hela tiden för att folk skrev på facebook. Det hände på lördagen och fick brevet  senare på måndagen, men det är en känsla som knappt går att beskriva.

Tack Jocke och lycka till!
– Tack tack!

***
Dagens första och godmorgon!

7 kommentarer

  1. Jag måste tyvärr klaga på hur dåligt uppstyrt det har varit med fotbollsjörnan iår. Tyvärr sämsta någonsin. Att skriva saker en gång i veckan om vad som händer i fotbollsumeå är inte så krävande men sen att man skriver om saker som redan stått i tidningen är bara onödigt. Jag har tappat de helt för vf-bloggen. Jag hoppas ni tar in ny skribent eller kan få ordning på det. Bokstavligen talat, VF suger!

  2. Håller med föregående talare. Vilken besvilkelse alltihop är. Det började så bra jag fattar inte vad som gick snett sen?Om intresse saknas så byt skrivbent. Fotbollen är väldigt attraktivt här i Umeå och många är intresserade. Och de här är så dåligt uppstyrt. Herregud kom igen!!

  3. Först och främst måste man gratulera Joakim Stigedahl. Nya lustig får man hoppas att han är. Vad kul!

    Sen måste jag också medge att detta är den sämsta bloggen jag någonsin varit med om 😛 R.I.P.

  4. Hejsan allesamman! Trist att ni känner så. Alex: Det är faktiskt ganska svårt att hålla reda på vad som stått i tidningen eller ej, hade förmodligen varit enklare om man jobbat heltid och vetat exakt hur sidplanen hade sett ut för varje dag. Annars kan jag hålla med om att uppdateringen inte varit den bästa men som sagt man gör sitt bästa och försöker hitta nyheter då och då. Det är alltid folk som kommer klaga hur mycket man än skriver eller vad man skriver om, men som sagt jag försöker hitta saker hela tiden. MVH Världens sämsta fotbollsbloggare, ( det är ju alltid något) 😉

  5. Sorey Glaas.Inget illa menat mot dig. Tycker bara att hela tedaktionen är helt värdelös tyvärr. Eftersom fotbollen upskattas väldigt mycket av läsarna så tycker jag att det är på tiden att de isf satsar på bloggen o ger dig ett heltidsjobb. Jag tycker att du är en bra skrivare annars. 😉

  6. Kan ju säga såhär till alla negativa därute som klagar på vf-bloggen och sebastian som skribent, prova själv, ring runt i otaliga timmar, för egen telefonräkning, och offra ledig tid från familj, vänner och träning själva! snälla kan någon ta över det då om ni själv är så mycket bättre? det är lätt att sitta som anonym hemma på kammarn å klaga. vad jag förstår är ersättningen för detta uppdrag knappt så det täcker telefonräkningen för att ringa runt till tränare, spelare. det är så mycket jag vill skriva, men jag blir bara less på alla klagomåååål! läs inte bloggen då om den är så dålig, ta bort den från bokmärkena om det stör.

  7. Jag skulle gärna ta över, om de finns plats till att hjälpa till såb gör jag det. Sluta läsa vf bloggen? Finns inget att läsa haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *