Hörnan

Världsstjärnan Marta valde Tyresö framför Umeå IK som kanske egentligen aldrig gick med i budkriget då Martas agent krävde hela sju miljoner vilken är en orealistisk summa.

**
Umeå FC har gjort klart med ett rutinerat nyförvärv i Jonas Wallerstedt. De senaste säsongerna har Wallerstedt spelat med Gif Sundsvall men dessförinnan har han gjort ett par säsonger i IFK Göteborg och även varit i Torpedo Moskva, detta 2003 och som förste svensk att spela i ryska ligan. – Det ska bli jättekul. Jag är bara 33 år så jag känner att jag har mycket mer att ge, säger han till kollegan Ruuth.

**

Mariehems SK har nu gjort klart med Janne Jonsson och Björn Bjersing från Umedalen. Annars ser truppen ut precis som ifjol förutom att man tappar Johan Nordell som kommer spela för FC Mary’s Home. Christoffer ”J” Johansson har tränat med MSK men ryktas nu vara aktuell för division IV-gänget Obbola/Holmsund, där han återförenas med tidigare klubbkamraten Marcus Perjus.

**

Umedalen har haft massa olika spelare på provträning, klara spelare är: Simon Hansson (Sörfors), Joakim Bålfors (do), Joakim Eriksson (do), Viktor Nilsson(Västerås), Oskar Andersson(Teg), Ehsan Fazlhasemi (Mariehem FF) Abdul Abdulwajid (do), Fenan Zemui (GUIF) Samir Khelifi (comeback). Tränar med klubben gör Emanuel Vall (Kalix) Samuel Wiklund (IFK Umeå), Emil Lindgren (do).
Sedan kommer laget att plocka upp unga talanger från egna leden.

***
Spöland/Vännäs som var sugna på Erik Johansson från Mariehem, men nu verkar Erik ha bestämt sig för att stanna i de grönvita, även då han hade klubbar från Norrköping som visade intresse för honom efter några lyckade provspel.

**
Anders Vidmark lämnade ju Morön för Robertsfors. Nu lämnar även målvakten John Stighäll laget och rykten säger att ”robban” är intresserade av målvakten.

**

Mer ”Robban” Skellefteå FF:s Fredrik Lindgren är och tränar med klubben, han har dock inte bestämt sig ännu var han ska spela men väljer han Robertsfors så ser det ut som division II är riktigt nära.

**
Skellefteå FF blev snuvade på Jonas Desai som stod högst upp på FF:s önskelista. Istället så flyttar Desai till Östersund för att spela för nyblivna division I klubben.

*

Sandviks Andreas Ljung har varit och provtränat med IFK Umeå men det ser ut som Ljung kommer stanna kvar i Sandvik.

**
Mariehems Pontus Åberg är aktuell för Ersmark då Anders Öhlund blivit klar som tränare.

*
Nils Lindqvist som ifjol spelade i Ersmarks IK funderar på att spela med Sandåkerns nystartade div 6 lag där även massa andra ”gamla” Sandåkrare kommer spela.

**
Rykten säger att Jacob Bergman lägger av med fotbollen, annars så kommer det bli spel i division fyra laget GUIF. På tal om GUIF så har man gjort klart med  Elias Diarbakerli som kommer från Sörmjöle/Hörnefors. 

5 kommentarer

  1. Bra jobb, glaas. Imponerade! Mycket nyheter man inte visste om. Enligt rykten så verkar Ersboda FF också satsa för iår. Många säger att de bästa div 4 spelarna är klara för Ersboda FF.

  2. Jonte: Absolut inte, däremot fick jag inte tag i något. vad jag än kommer skriva kommer alltid folk vara missnöjda, som sagt gör mitt bästa hela tiden, hade jag skitit i damfotbollen hade väl inte tidigare inlägg från igår exempelvis existerat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *