Electrolux cup

 

 

Det blev dubbelt ”inlandet” om man får kalla det så i helgen när Electrolux Home Cup avgjordes och Robertsfors IK och IFK Åkullsjön stod som vinnare.

En av favoriterna till finalen var Skellefteå FF som överraskande åkte ut mot Sunnanå i semifinalen, så herr finalen spelades istället emellan Robertsfors och Sunnanå efter att ”robban” vunnit sin semifinal mot IFK Ålund.

”Robban” drog det längsta strået i finalen och vann tillslut med 5-3 och målskyttar för det rödsvart randiga blev, nyförvärvet från Morön Anders Vidmark, Robin Appelvik, Tony Isaksson, Alexander Brännström och Felix Eskelinen. Turneringens lirare blev polacken Radek Erlich i ”Robban”

***

Damernas final spelades mellan IFK Åkullsjön och Burträsk där det blev 3-3 vid full tid och Liza Lundqvist kunde göra 4-3 till Åkullsjön i sudden och IFK blev därmed etta bland damerna. Jag sökte tränaren Emil Nilsson för en kommentar men fick troligen fel nummer, för det var nämligen inte i bruk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *