INGEN match för Umeå FC

Söndag 1 April 14:48
För mycket snö gör att matchen mellan UFC och MSK ställs in. 

UFC skulle spela match mot Mariehem idag 15:00 på T3 Arena, förlåt skrev Gammlia i förra inlägget. Men matchen ställs alltså in vilket inte är så konstigt då det fortfarande öser ner snö.

– Tråkigt, men ingenting att göra något åt. Vi får se om vi får ihop någonting till veckan i stället, säger Umeå FC-tränaren Örjan Andersson till VF.

Själv hade jag tänkt åka och kika på matchen och kunde istället till slut nå Mariehems målfarliga anfallare Kim Lundmark via telefon och han var lite inne på samma spår som Örjan.

– Det snöar ju något i hästväg så det var ju omöjligt att spela, säger Kim Lundmark

– Man hade förmodligen bara blivit arg, irriterad och ursinnig om man skulle ha spelat i den här snöstormen för det hade ju varit omöjligt att få något ordnat spel från något utav lagen, avslutar Lundmark.

 

3 kommentarer

  1. Ja då blev ju inte denna dag som jag tänkt då samtliga matcher snöade bort. Har sätt en del matcher nu under försäsongen och kan väl säga så här om några lag just nu, en del kan ju faktiskt fortfarande hända innan serierna drar igång . Sandviks återtåg till 3an blir det nog ingenting av har tittat på deras matcher och dom har inte det materialet som krävs för att ta steget upp igen. I div 3 har vi istället spöland som jag faktiskt tror kan klara sig kvar. Dom har enligt mig väldigt få spelare av klass men då 3an i år är sämre än tidigare kan det räcka med mer vilja än skönlir och det tror jag finns sv gänget.

  2. I helgen har det spelats cup anordnad av spöland/vännes . Segrade gjorde Luleå Sk. jag var dock ej på plats så kan ej ge något referat från turneringen. Deltagande lagen var spöland/vännes betsele Luleå Sk och Sandvik. Får en känsla dock av att betsele blir en riktig slagpåse i trean i år.

  3. Ser att det ser lite annorlunda här nu blir nog bra vad det lider men känns himla ovant nu i början. Så vi får väl se om jag kan lyckas få ned några rader eller bara ska sitta och vänja mig vid den nya layouten.

    Ärade publik vänner och bekanta här kommer det lite mer fotbolls info.
    Ersboda ser ut att ha något intressant på gång i år dom avslutade serien på ett fantastiskt i fjol och även fast dom tappat en del killar så har nyförvärven kunna ta deras plats på ett bra sätt. Dock ser laget inte ut att vara så mentalt stabilt så mark mcneil har en hel del att jobba med innan han kan få dom att dra åt samma håll.

    Gunnarns ik fortsätter att få nya killar från Umeå till sitt lag. Gunnarns tränar profil Harald skall ha all heder för hur han håller ihop detta gäng uppe i den oändliga vildmarken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *