tramp och klamp

Söndag 1 April 11:05
Nu börjar snart fotbollen på allvar. 

Allsvenskan hade premiär igår, snart är det Superettan och Damallsvenskans tur att få börja spela. Hörnan är nu över och det kommer bli en hörna till veckan där jag skriver ut det ”bästa” värvningarna i år. Sen kommer tankar kring alla serier i veckan också.

För alla fotbollsälskare så spelar UFC mot Mariehem idag 15:00 på Gammlia så tar er ut i snövädret och ha en riktigt bra dag!

 

Ikväll kan ni hitta helgens resultat i träningsmatcherna här.

1 kommentarer

  1. Som vanligt har jag ägnat helgen åt att titta på en mängd matcher i umeåområdet. På dragonplan 1 såg jag i går Marys home mot röbäcks. Rätt trevlig match där båda lagen försökte vårda bollen men där dom flesta farligheter skapades av Marys. matchen slutade 3-3 vilket absolut inte spelade matchen då Marys borde gjort tre fyra mål till. Men som tidigare matcher i år straffas man av sin oförmåga att göra mål. Jag tror att Marys är lite för lätt lästa i sitt spel och att lagen i Umeå om dom gör sin läxa kan göra det väldigt svårt för det favorittippade Marys. Man har onekligen på pappret det bästa laget i serien men jag personligen tror inte att det håller med ett lag föredettingar utan den rätta glöden för fotboll längre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *