UFC vann i genrepet

Helgens match mellan Mariehems SK och Umeå FC ställdes ju in på grund av ett oerhört otrevligt snöfall. Idag inleddes matchen dessutom med ett liknande snöfall men det avtog eftersom spelet gick. Hur som helst så visade UFC att det var stor klasskillnad mellan lagen (vilket det också ska vara) då man till slut vann med 4-0, Noterbart var att fjolårets stjärnskott Simon Mårtensson gjorde comeback på riktigt och kunde också hänga en kasse. Undertecknad var tyvärr ute på andra äventyr som sin egen fotbollsträning men tog mig ett snack med Mariehems Kim ”citatmaskinen” Lundmark som inte alls var nöjd med lagets insats.
– Vi spelar inte alls bra idag samtidigt som UFC gör en riktigt bra match. De (UFC) ägde matchen från början till slut mer än så behöver jag inte säga det är en simpel men enkel analys, säger Kim Lundmark.
Snöovädret oroade MSK-anfallaren en aning i början av matchen.
– Om jag blev ursinnig förra matchen då det snöade så var man inte långt borta från att koka över nu, som tur är avtog ju snöandet och man förstod att matchen skulle spelas i alla fall, avslutar Lundmark.

Målskyttar i matchen var Jonas Nilsson 2, Simon Mårtensson och Erik Löfgren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *