Krux

Först och främst! Kul att ni kommenterar! Verkligen. Det som är lite mindre kul är att jag får ett mail där det står att ni kommenterat här på bloggen och att kommentaren väntar på att bli godkänd från mig. Problemet är att trots att jag trycker för att godkänna kommentaren så händer det i princip ingenting. Jag ska under morgondagen försöka fixa det. Så jag ville bara spela med öppna kort och berätta hur det ligger till så ni inte tror att jag tar bort det ni kommenterat. Kan också säga att många kommenterade angående förra inlägget att jag borde haft med Johan Nordell. Vilket också är helt korrekt, miss av mig! Imorgon klockan åtta hittar ni ett inlägg med resultat från helgens träningsmatcher. Håll utkik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *