På fältet

Vädergudarna spelar oss sannerligen ett ordentligt spratt. När kommer sommaren? Tja, den känns iaf jävligt långt borta ursäkta ordvalet. Hur som haver så startade Team Sportia Cup ikväll och jag såg första matchen mellan Sandåkerns och Tegs SK 2:s herrar som också slutade 0-1 till teg som satte sin straff som de hade tillgodo för att dom spelar i en lägre division. Redan under den matchen brakade h-vetet loss och det började snöa ordentligt. Trots det så lyckades samtliga matcher för herrarna att spelas klart, För damerna så flyttades dock en match till imorgon. Som tur var så var det strålande funktionärer i form av spelare från MSK:s alag herrar. som gjorde en heroisk insats med att bland annat sopa fram linjer, ja, du läste rätt sopa fram linjer. Planen var nämligen så otroligt jäkla snötäckt så det var inte klokt. Här kommer en bild som visar hur bra bl.a. Niklas Wiberg var på att sopa mitt under pågående match då bollen befann sig på andra sidan planen.

Precis innan andra matchen skulle jag bege mig hemåt och gick förbi Mariehems ff som värmde upp i snön. Jag sa till spelaren FIlip Edström, toppenväder att spela fotboll i va?
– Det finns inget dåligt väder för oss i MFF, vi ba kör, svarade Edström och skrattade. Vilket dom också gjorde då de slog Västerbottens länslag p97 med 3-2.

 

2 kommentarer

    • Som man kan se på bilden så är vädret inte det bästa och det var knappastnågot överflöd av folk där, plus att motståndarlaget inte ens hade gått ut för att värma så det var endast ett lag som fanns tillgänglig, ber tusen gånger om ursäkt om du tog illa upp över att jag passade på att fråga någon som jag kände som hastigast medan jag fortsatte min promenad mot bilen för hemfärd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *