Skol-sm

Dragonskolans tjejer åkte ut ut Skol-sm i semifinal efter förlust med 3-2 mot Norrköping gymnasium. ”draggen”  inledde bäst och kunde göra 1-0 efter dryga kvarten efter en fin solopreststation av Umeåsödras Jonna Persson som sprang ifrån sin back och senare kunde skjuta in ledningen för hemmalaget. Efter det så kvitterade motståndet och just innan paus gjorde gästerna dessutom 1-2. I den andra halvleken kvitterade, draggen till 2-2 men gästerna fick en straff och kunde skjuta 3-2 vilket också blev slutresultatet.

– Det känns förjävligt att åka ut så snöpligt, Speciellt då vi har så många borta och skadade, säger dragonskolans idrottssamordnare samt Örjan och Björn-Åkes högra hand, Jonatan Lundberg.

Borta ihemmalaget var Hanna Sandström(landslagsläger) Lina Hurtig (do) Amanda skyltbäck(skadad) samt Tina Törnqvist skadad i första halvlek. Utmärkte sig i matchen gjorde redan nämnda Jonna Persson.