Fotbollen då den är som bäst

Nu har de flesta serierna verkligen kickat igång. Så det känns otroligt kul att det nu blir allvar i matcherna. Lite noteringar från helgen.

O Mariehem spelade 0-0 borta mot topptippade Anundsjö och man har fortfarande inte släppt in ett mål i årets upplaga av division II.

O Morön skulle spela borta mot Piteå men matchen blev inställd pga snöoväder.

O Skellefteå FF och IFK Umeå hade en gemensam nämnare i helgen. Skellefteå lyckades tappa 4-2 till 4-4 i det absolut sista minuterna. IFK Umeå lyckades tappa en 4-0 ledning till 4-4 vilket än mer värdelöst.

O GUIF:s damer som är nykomlingar slog överraskande Umeå Södra som är av mig topptippade, stort.

O Bygdeå/Robertsfors startade division 5 premiären på bästa möjliga sätt och spöade skiten ur Bjurholm med hela 10-1. Imponerande.

O IFK Umeås damer vann med 5-1 i premiären mot Storumans damer, noterbart var att lillasyster gjorde sitt första mål i A-laget och förmodligen bland det första målen sen hon fick börja spela 11 manna fotboll, grattis!

O Umedalen tog en stabil seger med 1-4 i premiären mot BODÅ, Emma Boström visade vägen med två mål. Vi lär nog få se några till baljor av Boström denna säsong, sanna mina ord.

O Bureå fick bara 2-2 i premiären mot Malå. Däremot så slog John Eriksson till med ett mål direkt efter endast sex minuter.

O Botten slog toppen om man ska gå efter min tippning i div IV södra herrar, Ersmark slog nämligen Ersboda med 2-3 dirigent för den melodin var Pontus Åberg med två kassar.