Dagens tips

 

Här kommer några tips från matcher som spelas idag.
Div 2 Norra Norrland, damer
16:30 IFK Åkullsjön – Burträsk FF
Ett länsderby där Burträsk unga och talangfulla tjejer kommer ta hem det i matchen mot Åkullsjön som inte alls spelat så bra som man hoppats på denna säsong. Slutresultat ? 0-3
Div 4 norra herrar
14:00 IFK Ålund – Medle SK
Ålund har varit hetar i år, man har tagit tre segrar på fyra matcher och kommer med ett riktigt bra självförtroende till matchen mot Medle. Där gästerna bara lyckat knipa en ynka seger. Idag blir det ingen seger heller. Ålund vinner på sin hemmaplan, 2-0.
15:00 Flurkmarks IK – Norsjö IF
Ett riktigt bottenmöte i norrfyran där båda lagen ligger på noll poäng. Norsjö har enligt uppgifter en riktigt risig trupp samtidigt som Flurkmark har ett helt okej lag vilket jag tror kommer tala flurkmarks fördel. matchresultat? 1-0.
15:00 Rönnskär Railcare IF – Drängsmark/Ostvik IF
Rönnskär tar en stensäker trepoängare. Mattias Lundberg stod för tre baljor mot Flurkmark och han får O/D hålla J*vligt bra koll på om dom ska ha chans i dagens match. vinst blir det för hemmalaget med 5-2.
Div 4 södra herrar
15:00 Ersboda FF – Obbola IK/IFK Holmsund
Jag tror det blir en otroligt jämn match, man väntar fortfarande på att H/O ska komma igång ordentligt samtidigt som Ersboda visade i sin förra match att man är på gång på riktigt då man körde över MSK med hela 2-7. Nä, här tror jag McNeils grabbar till slut drar det längsta strået och vinner med 2-1. Rykten säger även att Christoffer ”J” Johansson saknas i H/O.
15:00 FC Mary’s Home – Röbäcks IF
En oerhört svårtippad match, Har Mary’s ett bra lag så tror jag inte Röbäck har mycket alls att säga till om. Jag utgår ifrån att Mary’s har ett bra lag och därför blir det också vinst mot ett Röbäck som trots allt ligger på andra plats i tabellen.
15:00 Täfteå IK – Sandåkerns SK
Täfteå har som jag tidigare skrivit tappat en viktig kugge i laget, trots att han är endast 17 år gammal så har han varit otroligt värdefull för Täfteå, jag pratar givetvis om Mattias Lidberg. Enligt uppgifter till bloggen så har spelet inte riktigt stämt på mittfältet för det rödvita sedan Lidberg lämnat. Sandåkern har ett ungt och talangfullt och avgörande idag blir Tim Persson som står för 3 baljor. Mitt tips 1-4.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *