Dagens matcher och lite tippning

Juniorallsvenskan Norrland
19:30 Umeå FC – Morön BK
Matchen, Umeå FC tar alltså emot jumbolaget Morön BK som fortfarande sitter på ingenting alls förutom 4 raka förluster samt en målskillnad på 4-19. Det finns ingenting som talar för bortalaget förutom en rejäl jäkla underskattning från Umeå FC som toppar serien på 10 pinnar med 3 segrar och en oavgjord. Mitt tips 5-0.
Div 4 norra herrar
19:30 Lycksele IF – Malå IF
Matchen, Lycksele ligger tvåa i tabellen på en match mindre spelad och en poäng bakom serieledande Kågedalen. Nu tar man emot tabellåttan Malå som dock har spelat två matcher mindre än övriga lag. Lycksele har inlett riktigt starkt och man ska också vara favoriter men jag tog mig ett snack som med en källa som ville vara anonym som i sin tur skulle spela sina slantar på Malå som i hans ögon var skyhöga favoriter, Hur det slutar återstår att se, mitt tips 3-2.
Div 6 norra herrar grp 1
19:00 Byske IF – Medle SK 2
Detta möte tror jag kommer bli oerhört jämnt. Byske har tagit 6 poäng i tabellen precis som Medle och det är trean och fyran som möts så jag är tråkig nog att tippa 2-2.
19:00 SK Storm – Myckle IK 2
Matchen, Storm har startat riktigt bra och leder serien samtidigt som Myckle endas tagit en seger vilket jag också tror kommer lysa igenom, Storm kommer trumma på och vinna matchen med 4-1,
Div 6 norra herrar grp 2
19:00 Hjoggböle IF – Lövånger-Uttersjöbäcken
Ett ”bottenmöte” där jag tror på en tight match där det inte kommer bjudas på många chanser mål kommer det dock bli och det kommer slutar 3-2 efter ett sent avgörande från hemmalaget som vinner på grund av fördel av hemmaplan..
19:00 Vebomarks IF – Bygdsiljums SK
Vebomark möter Bygdsiljum som inte alls imponerat hittills på säsongen då man ligger toksist, samtidigt som Vebomark har hänger med i toppen då man ligger på fjärdeplats tre pinnar efter ettan som dock har en match mer spelat. Det finns bara seger för hemmalaget och det blir det. 3-0.
Div 6 södra herrar grp 1
19:00 Ersboda FF/Ersboda SK 2 – Game Time BK
Ersboda leder serien efter en stark inledning på säsongen och jag tror inte Game Time kommer ha mycket att säga till om men man vet aldrig, mitt tips 2-0.
Div 4 norra damer
19:30 Mjövallens BK – Fromhedens IF
Här är också ett bottenmöte där Mjövallen ligger 3 pinnar efter Fromheden som dock har två matcher fler spelat. Jag har absolut ingen koll på något utav lagen och har endast kollat tabelläge och där är det också svårt plocka fram något tydligt mönster men jag tippar med hjärtat (eftersom halva kommer därifrån) Mjövallen vinner med 3-1
Div 4 södra damer
19:00 Sandviks IK – Sörfors IF
hemmalaget som spelade division tre ifjol och har tappat många spelare kommer ändå lyckas vinna dagens match mot Sörfors som ligger toksist i serien. Matchhjälte? Hela laget. Slutresultat? 5-0.
19:00 Sandåkerns SK – IFK Umeå
Sandåkern har många unga och talangfulla spelare och jag är lite förvånad att man ligger som man ligger. IFK Umeå har underpresterat lite om man kolla till lagets målsättning och är givetvis inte nöjda med det, så för gästerna krävs tre pinnar, jag tror att man får nöja sig med. tips? 1-1.
DM Herrar Slutspel
20:00 Kågedalens AIF – IFK Umeå
DM är alltid DM, Ifjol åkte IFK Umeå ut mot Täfteå som vann helt välförtjänt efter mål av Mattias Lidberg i förlängningen. I år möter man förmodligen ett ännu bättre lag som faktiskt leder norrfyran. Det är alltid svårt att tippa DM men Kågedalen kanske tar chansen då IFK saknar ett drös med startspelare. Ett extra öga bör hållas på Alexander Nygren i hemmalaget som är otroligt målfarlig. I gästerna så bör man hålla koll på lagkaptenen Sebastian Frisén som har ett otroligt fint passningsspel samt ett riktigt vasst distansskott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *