Återigen ett tråkigt besked

Nu får jag tyvärr återigen skriva om ett tråkigt besked här på bloggen. Det handlar om Umeå FC:s Erik Lundström som missar resten av säsongen
Korsbandet är av och dessutom är menisken skadad. Ett hårt slag, både för Lundström och för Umeå FC i dess kamp för att klara sig kvar i superettan.

Det är förjävla tråkigt att få dessa nyheter. Men jag vet att träningsflitiga och ambitiösa Erik Lundström kommer komma tillbaka bättre och starkare efter denna motgång, det är jag säker på. Krya på dig Erik.

***
Ikväll spelar Sverige träningslandskamp mot Kina. I startelvan hittat vi Umeåsonen Mikael Lustig.

1 kommentarer

  1. vad är det för idioter som jobbsr på VF?! Vad hände med VF-coachen. Vi har spenderat pengar på den här grejjen och ni kan inte sköta om den och de oss uppdateringar. Vad är det som händer? Jag bli så arg och frustrerad att ert jobb är att uppdatera den statistiken o poängen ochkan inte ens sköta det. Jag klandrar inte dig, men du måste erkänna att de är sjukt dåligt gjort.!!! Jag vill ha mina pengar tillbaka!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *