Update om UFC

Tog mig ett snack med Umeå FC:s assisterande tränare Daniel Bäckström som alltid är lika trevlig angående vilka frågetecken det finns i truppen just nu.

För Umeå FC:s forward Sillah så är han aktuell i truppen mot IFK Luleå på måndag den 24 Juni.
Sillah har haft lite problem med ljumskarna men är på bättringsvägen så det ser riktigt ljust ut, sa Daniel Bäckström till bloggen.
Sen ser det även ljust ut för Fredde (Wennebro) som utgick skadad förra matchen.
– Det ser bra ut för Fredrik, om det går som planerat så är han med och tränar fotboll redan på torsdagen, annars så är det ju bara Hampus Wallgren som har en långvarig skada och Olov Bergqvist som i måndags var och röntgade foten där det eventuellt skulle kunna vara en stressfraktur. Men han skulle få svar i dagarna om statusen på skadan, avslutar Bäckström.

Tog mig ett kortare snack med Fredrik Wennebro  som också lät positiv.
– Det såg ut att vara en överansträngning i baksida lår, så det blir lättare träning idag och imorn på cykel och styrketräning sedan hoppas jag på att köra för fullt på torsdag, sa Wennebro som var lite irriterad på grund av att han satt fast i en bilkö när jag nådde honom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *