Fotboll för dagen

Godmorgon gott folk. Idag spelas det en del fotboll.

Det är Västerbottens-derby i division I Norrland damer då Umedalen tar emot Burträsk som är med och krigar i toppen av tabellen. Matchen spelas på Umedalens IP, matchstart 19:30.

Mariehems SK tar emot Anundsjö på MSK Arena 19:00
Det är ju ett toppmöte i division II Norrland då Anundsjö ligger trea på 17 poäng och Mariehem en placering bakom på 15. Ett som är säkert, det blir en bra matchl.

I division III herrar, norra Norrland så är det seriefinal då IFK Umeå tar emot Tegs SK 19:00 på Vildmannavallen den matchen kommer även undertecknad att spela. Teg leder serien med 1 poäng före IFK och publiken kan räkna med en tuff kamp där två lag kommer kriga för fullt för tre poäng.

I övrigt så spelas

Div 4 södra herrar
Ersboda SK – Sandåkerns SK 19:00 på Ersängsvallen
Nästjumbon Ersboda tar emot ”unga” Sandåkern där jag inför säsongen om vad man hört om de olika lagen hade trott att Ersboda skulle ha Sandåkerns poäng i tabellen. Men Sandåkern har blandat och gett och de matcher som har stämt för dom har SSK varit riktigt grymma.
Sörfors IF – IFK Umeå 2 19:00 på Älvdungen IP
Seriefinal där IFK kommer få hallå uppe ögonen varenda lite millisekund för att knappt våga blinka då Sörfors har rutinerade duon Daniel Fajers och Björn Bjersing på topp enligt uppgifter. Men man ska absolut inte räkna bort nykomlingen och serieledaren IFK Umeå 2 inför dagens match då dom imponerat ordentligt den här säsongen.
FC Mary’s Home – Höjdens BK 19:30 på Campus Arena
Det går inte att undgå vilka härliga spelar Marys har, Jag behöver knappt rabbla upp namn, ett som är säkert är att dom har en riktigt ”stjärnspäckad” trupp där det egentligen kvittar vilka man ställer upp med i dagens match, Marys vinner punkt. Sätter dom upp en varningens finger för Höjdens vindsnabbe Leonard Svensson som alltid brukar stänka in en kasse.
Div 5 södra herrar
Robertsfors IK 2 – IFK Rundvik 19:00 Stantorsvallen
Oklart hur många spelare från A-laget RIK 2 skickar men Rundvik har en otroligt målfarlig anfallare i Robin Forsberg som så sen som förra veckan blev veckan VK-lirare med 4 baljor om jag inte minns fel. Mitt tips är Rundvik-seger.
Div 2 Norra Norrland Syd Damer
Har ärligt talat för dålig koll på dessa lag, men ni där ute vet säkert bättre här är i alla fall tid och plats om ni har lite att göra en onsdagskväll åk och se fotboll då blir man alltid glad.
Kågedalens AIF – IFK Åkullsjön 19:00 på Kågedalens IP
Gimonäs UIF – Myckle IK 19:30 på Ålidhem Arena
Rönnskär Railcare IF – Morön BK  19:30 på Guldvallen IP
Clemensnäs IF – Umeå Södra FF 2 19:45 på Norrvalla IP

Så, det var lite info om dagen nu är det dags för frukost.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *