Viktig seger för UFC igår

Umeå FC tog en viktigt seger igår när man vann med 3-2 på T3 Arena i Norrlandsderbyt mot IFK Luleå.
Själv kunde jag inte vara på plats. Var som sagt ganska långt ifrån Umeå då jag fortfarande befinner mig i Amsterdam.

Här kan ni i alla fall höra en matchintervju i videoformat med matchvinnaren Linus Christensen.

http://www.sportnu.se/727036/christensen-enkla-mal-avgjorde/

Noterbart är också att Simon Mårtensson stod för två kassar vilket är otroligt kul, hoppas målformen kan hålla i sig mot hösten så blir det här säkert en mycket roligare höst än vad alla negativa ”medgångssupportar” trott. Ja, jag skriver medgångssupportar för håller man på ett lag vinner man tillsammans och förlorar tillsammans.

**

Hade som några av er kanske såg två fel i startelvan. Fredrik Wennebro utgick av vad jag kunnat läsa mig fram redan på uppvärmningen och sedan spelade Allison istället för Larsson.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *