Resultat från kvällen

Morön i division II tog en viktig seger hemma mot Alvik då man vann med 4-1 till slut. Segerkreatörer var bröderna Linus och Ludwig Marklund som båda två var inblandade i det mesta.

Bureå i division III norra Norrland tog en riktigt skön seger då man besegrade Notviken hemma med 3-1 vilket gör att man lämnar nästjumbo-platsen och kliver upp på kvalplats en poäng före Infjärden. Noterbart var att lagkaptenen John Eriksson inte var med då han fick smaka på ett rött kort mot Umedalen förra matchen även Yasin Abdillahi var avstängd.

Mariehems SK:s damer i division II Norrland vann en tight match mot Morön BK efter att ex-UIK:aren Emma Åberg-Zingmark gjort 4-3 i den 83:e matchminuten målet innebar också att hon fullborda sitt hattrick i matchen. mål gjorde även Saran Brandén för hemmalaget. Moröns mål gjordes av Fanny Söderlund, Fia Edholm och Julia Larsson.

I samma serie mötte GUIF,  Flurkmark och den matchen slutade oavgjort vilket gör att både GUIF och Flurkmark står på 11 poäng inför uppehållet den förstnämnde ligger dock före på bättre målskillnad.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *