Följetong på ledarsidan

Från och med måndag kommer jag att ha en form av följetong på ledarsidan där jag kommer att gå igenom olika sexualpolitiska frågor. Först ut är subventioneringen av preventivmedel, sen kommer exempelvis aborträtten upp och insemineringsfrågan och donation av ägg och sperma med flera.

Det kommer att bli en mjukstart på fredag då jag kommer att skriva om Queerbussens ankomst till Umeå med ett tillhörande politikersamtal med fokus på HBTQ- frågor hos partierna.

queerbussen

Har du tankar eller funderingar? Maila mig! [email protected] är adressen.

3 kommentarer

  1. Väx upp. Du är alldeles för omogen som ledarskribent. Sen vill jag att bemöter Ivar Arpi´s ledare i SVD. Vore jag du skulle jag tänka efter före. Våld slår alltid tillbaka. ALLTID BRUDEN !

  2. Kör hårt! Hittills har du lyckats väcka debatt på ledarsidan, fortsätt i samma stil, att få igång diskussioner och få såväl positiv, som negativ kritik kommer att göra dej till en röst att räkna med i samhället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *