Gnällvänstern och rörelsearbete

När ett jobb slutar så börjar ett annat.

Till imorgon skriver jag om barns hälsa kopplat till klass och att barns ohälsa ser olika ut beroende föräldrarnas klassbakgrund, klass om i det här fallet är kopplat till utbildning. Ett otroligt intressant ämne, ett ämne som jag finner intressant inte bara ur en politisk vinkel utan även ur ett fritidspedagogsperspektiv. Utjämningssystem bör finnas i statsbudgeten, men likväl i fritidshemmet.

Men, när ett jobb slutar börjar som sagt ett annat. Nu går jag in det ideella i arbetarrörelsen och gör lite hederligt rörelsearbete, i dag i form av att ringa SSU medlemmar.

Dagens läsning får blir en krönika i dagens ETC skriven av Kalle Lind där han skriver om gnällvänstern och hur dagens vänsterrörelse kämpar för att få tillbaka de betongsamhällen vänstern förr protesterade emot. Kul och intressant, särskilt när jag själv har använt uttrycket ”gnällvänstern” för att illustrera just: – gnällvänstern. Tips tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *