Ska vi gråta ihop? Och äta godis?

Jag skryter sällan om min filmsmak. För det är inte djup och indie, inte häftig action, inte mystisk fantasy. Kanske borde jag skryta mer för jag är ju inte ensam. Inte ensam om att älska rom-coms.

Det finns så mycket bra. Så mycket som man bara kan sjunka ned i soffan till, äta lite karameller och kanske gråta en skvätt. Lagom mysigt, lagom hjärndött, mycket avkoppling. Eller för att dra en slutsats; perfekta filmer.

Filmer baserat på sådant som Nicholas Sparks skrivit är bäst, typ The Lucky OneDear John eller den bästa filmen av alla; The Notebook. Låt er inte avskräckas av att de sällan har mer än sju i betyg på IMDB. Ni har ju mitt ord på att det är fint.

Och snart kan vi se Safe Heaven. Lär. Bli. Magiskt.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *