Jag Älskar Anna.

0000033400020.jpg
Jag älskar däremot den Anna som perfekt imiterar Anna Anka, bland många andra. Det är förstås Anna Blomberg. Hon försvann lite från Kvarteret Skatan och det var typiskt. Det var alltför mansdominerat säger hon själv, som i och för sig all humor är.
David Batra ”beklagar detta”.
Jaha.

Men hursomhelst, nu gör hon fantastiska imitationer på Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Maud Olofsson. Det går att se på Robins. Om jag fick önska mig en talang så skulle det vara att kunna imitera andra personer, andra dialekter, andras kroppsspråk. Jag beundrar dem som kan det. Kolla in det här och njut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>