Bättre humör med Glover

När det känns lite motigt, som det kan göra i sjukdomstider som dessa, föreslår jag att ni vänder er till Donald Glover. För ni kommer bli lite gladare. Antingen sträck-ser man hela Community (eller googlar ”community end credits” om man inte har tid).

Danny Pudi, Betty White och Donald Glover.

… Eller så lyssnar man på Fire fly från skivan Camp (2011), som han gett ut under namnet Childish Gambino. Ett artistnamn som för övrigt kommer från Wu-Tangs knäppa namngenerator. Har ni massa tid ser ni serien, lyssnar på musiken och skaffar ett eget alter ego. Wu am I?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>