Fredag och helg igen.

Fredag och helg igen.

Veckan har rasat på i snabb takt, precis som vanligt den senaste tiden.

Egentligen har vi inte gjort så mkt, mån – ons hade vi besök ifrån norr, jag jobbade en sväng på onsdagen och småbrudarna var hos dagmamman. På torsdag var förkylningen ikapp och jag var hemma och vabbade och idag missade jag ett styrelsemöte med facket.

Det blir snabba kast ibland när man har barn och barnen går alltid först.

För helgen har vi inga planer alls, inte mer än att vi ska mysa massor och att Alicia och Jennie ska få bli friska.

Nästa vecka drar budgetberedning här i Vännäs igång. Det är nog det mest spännande vi gör i kommunpolitiken. Jag önskar att fler partier var tydliga så att man ser vad de för för agenda, vi får se om det blir så i år.

Från Vänsterpartiet har vi en del frågor vi kommer driva tyngre än andra. Jag och Sara som är min ersättare ska ha ett möte på måndag och gå igenom det sista.

Så från och med nästa vecka blir det nog en hel del politik här på bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *