Nu var det ett tag sen igen.

Nu var det ett tag sen igen.

Idag går jag på semester, eller ja egentligen på måndag, först har jag frihelg.

Jag har varit hemma och VAB:at två dagar nu, Jennie har feber. Alicia får vara hemma med oss. Det är fullt ös mest hela tiden även fast termometern visar nästan 39 grader. Vi försöker varva fullt ös med mys i soffan.

Annars är det full fart på det mesta, precis som vanligt.

Imorgon ska tjejerna vara med deras mor mitt på dagen, själv ska jag åka till Lycksele över dagen och hälsa på Kristina och hennes familj. Det blir skoj.

Just för tillfället försöker jag läsa in mig på alla dokument till måndagens kommunstyrelsesammanträde, det går sådär med två nästan fyraåriga anarkister.

Vi ska gå och handla lite senare. Jag tycker inte om att vara ute med barnen då vi är hemma och är sjuka. Men vi behöver köpa lite mjölk och sånt, sen så tror jag att lite frisk luft kan vara bra för tjejerna, det är rätt tråkigt att bara vara inne.

Nu ska jag gå igenom budgetberedningens arbete en gång till.

Trevlig helg mina vänner, kamrater och alla ni andra vad ni nu tycker att ni är till mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *