Ladda om

Igår blev en trevlig kväll, de som var ute på stan håller nog med. Eller i alla fall alla som jag träffade. Fick ge en spontankomplimang, alltid lika roligt att få se den andra människans reaktion. Ge varandra lite mer komplimanger, så blir alla lite gladare. Och till er som får komplimangen, säg tack det räcker.

Dagen idag innehåller lite vila för att ladda om till kvällens festligheter. Känner mig inte som när jag var i tjugoårsåldern. Kort sagt sliten.

I kväll är det avslutningsfest med fotbollslaget jag tränat, Mjövallens BK dam – lite snyggare, mycket roligare. Ska bli kul att träffa tjejerna och de andra i föreningen.
Så nu laddar jag om, i den grå soffan, för en kväll till. Sen blir det skönt med vardag igen.

Ta hand om er och skapa er en underbar lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *