Sömn och den stora jakten

Sovit 9,5 timmar, och då steg jag upp ur sängen vid sjutiden. Fantastiskt skönt, har tillbringat mycket av de tidigare dygnens timmar till att fundera och försöka förstå skattelagstiftning. Så det var dags att sova.
Har nu gett upp att försöka förstå skattelagstiftningen och ska prata med någon som kan det redan. Men funderingarna snurrar, att starta företag är spännande.

I dag så kommer jag att skriva ner en massa tankar, äta lunch med Inger Arnesson och övningsköra med sonen. Eller jag åker och han kör, så då borde jag övningsåka. Det vet jag inte om jag behöver, men kan säkert bli bättre på att åka.

Det här med övningsköra är intressant, har nog inte varit så här medveten om vad och hur jag gör när jag kör bil sen jag övningskörde. Tänk vad mycket som bara görs på någon slags rutin.

På tal om rutin, så börjar det vara lite svårt att värja sig mot julen. Inte irriterande än, men det kommer den att bli. Den där julmusiken som jag får ont i huvudet av, lukten av jul som jag börjar må illa och den stora jakten på den perfekta julen som skapar ångest och depression.
Tro nu inte att jag tycker illa om julen, tycker inte om kommersialiseringen av julen. Och anledningen till att vi firar den.
Kalla det – umgås med släkten, att du tycker illa om dom spelar ingen roll, dagen.
Oj finns så mycket att skriva om detta men mitt blodtryck mår inte bra av det, så det blir i små doser. Akta blodtrycket ni också.

Dagens sak att uppleva, övningsåkande

Crea diem

2 kommentarer

  1. Vi har slopat den traditionella julen! Vi kör med julklappslotteri och käkar julbord ute! Det bästa vi någonsin kommit på! Tänk att slippa äta julmatsrester i all evighet och att inte behöva klura ut vad man ska köpa till den ena och andra i julklapp! Nä, en lite pryl var köper vi, som sen hamnar i ”potten”. Alla får varsin julklapp, sen äter vi god julmat och sen är det över! (Ja förrutom julluncherna med svärmor och svärfar. Men det kan jag stå ut med, då jag själv slipper ”hetsen” och planeringen kring det!:P)

  2. (Förresten så är julmusik fantastisk! Har börjat lyssna på den för länge sen! Och doften av jul -Mums! Och jumust och glögg och …)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *