Att starta ett företag

Det är ett helt företag att starta företag, tur att det finns vänliga människor som kan.

Men jag är så kass på att be om hjälp, en bra karl reder sig själv, eller nåt annat dumt. Varför ska det vara så svårt att bara säga, ”jag fattar inte, hjälp mig”. Men det kanske är ett manligt beteende, som att inte fråga om vägen. Fast det är ju löst med gps, när ska någon uppfinna stfgps? Alltså starta eget företag gps, eller varför inte en rgps. Relations gps, jäklar vilken affärsidé, den bjuder jag på, bara att uppfinna. Går säkert göra en app till androider och iphones.

Nä ska fortsätta med att försöka förklara för bolagsverket vad företaget ska ha för verksamhet, det är inte lätt då det inte finns sen tidigare, nu blev ni nyfikna va? Ni får veta, snart hoppas jag, så snart allt är klart.

Tjillevippen och ha en bra kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *