Omvärlden

Blir lite stressad idag, ser konkurrensen växa runt företaget, och det är inte klart att köra än. Förlorar marknadsandelar varje dag. Blir jätteviktigt med rätt strategi nu.
Annars så sysslar jag med att skriva policydokument och annat som ska finnas i ett företag. Ser nyheter och soffprogram, blir förvånad över hur slarvigt en journalist kan uttrycka sig. Eller så har jag fel, det kan vara så, det har hänt tidigare.
Minns dock inte när det hände senast, brukar oftast vara snabb på att revidera min ståndpunkt så snabbt jag upptäcker att jag har fel. Men om jag vet att jag har rätt så ger jag mig aldrig.

Att ha rätt har dock blivit mindre och mindre viktigt, att komma överens har fått en högre prioritet. Det som var svart eller vitt innan har formats till någon sorts grå massa, vilket gör att jag inte vet någonting säkert längre. Jag och Sokrates, han visste inte heller något. De finns säkert många fler där ute. Avslutar med en önskan till er som vet, var ödmjuka så att vi som inte är säkra på något kan få lära oss något.

Njut av dagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *