November rain

Seasick Steve started out whit nothing

Tryggheten med att inte ha något är att man inget har att förlora.
Att förlora är inte kul, men om jag lär mig av min förlust och försöker igen, har jag då misslyckats? Edison lär ha sagt ”Jag har inte misslyckats, jag har kommit på tvåtusen sätt att inte göra en glödlampa”.
Så med den logiken så har jag inte misslyckats så länge jag lär och provar på nytt.

Så till er alla, våga försöka, våga misslyckas för att lära er och försöka igen.
Liksom att resan kan vara målet så kan försöken vara det mest spännande.
Livet är spännande, gillar det oftast men ibland blir det för mycket.

Dagen tillbringas med att göra budget, en avancerad gissning. Men den avancerade gissningen ska verksamheten baseras på. Och med det så baseras hela verksamheten på ekonomi, finns ingen kolumn för socialt värde i budget. Inte samhällsvärde heller för den delen.

Nåja, ska väl ta en sväng förbi det nya gubbdagiset som har öppnat här i stan, ska helt ärligt säga att jag ser fram emot det. Hoppas bara att jag inte upptäcker att jag behöver så många saker, som jag inte visste att jag behövde innan.

Må väl och må oddsen alltid vara till er fördel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *