Ångestladd inför Bajenmatchen

Jag har inte dött.

Inget annat än studiedöden.

Istället för att blogga om Dannys brunkermål eller mitt magiska sinne för att tippa resultat (Jag kräver bara en femtedel av vinsten för tipset) har jag pillat ihop en ansökning till andra halvan av journalistikutbildningen. 3000 tecken om min egen förträfflighet. Även den ödmjukaste norrlänning kan förirra sig in i hybrisens förlovade land efter ens sådan vecka.

Men inte fan bryr ni er om det. Ni bryr er om grabbarna i norr.

Vid middagstid den 16 april tar ”Dunkin’ Dannys” emot ”Modsen” på Gam… förlåt, T3 Arena. Jag är redan förbannat nervös.

Urbajaren och vår gemensamma bajenpolare King Taco tar sig ut till bunkern i Sumpan för att bevittna dödskampen i Sundbyberg hemma hos mig. Ända sedan förra helgens fina kryss mot Falkenberg har jag mentalt förberett mig på den jävla mangling bajensvinen kommer utsätta mig för vid eventuell torsk. Ni förstår, mina vänner är egentligen inga riktiga vänner. De är gamar. ”Skit i tabellen, bajen är bäst ändå” är en jävla myt. Bajare gillar att vinna mer än alla andra. Mycket mer.

Skitsamma!

För ett par timmar sedan släpptes hemmalagets truppjävel till bataljen. Kul är att Kalmarlånet och FM-talangen Hampus Bohman möjligen debuterar. Undertecknad är inte kräsen och nöjer sig med ett mål i debuten.

Nu måste jag städa undan värdesakerna innan bajenfansen kommer hit.

Vi hörs. Hej.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *