Kung Henry – Arise.

Hej!

Med solsken i blick och havrefras i tarmsystem författar jag detta inlägg tio minuter innan föreläsning med norrmännens norrman Sigurd Allern. Sigurd är en herre i sina bästa år med obegriplig dialekt. Skägget vågas när han skrattar. Hans markerade brillor ger honom en intellektuell tyngd. En riktig härförare.

Hänförare, ja. Det skulle vi behövt till UFC.

Fan. Nu har vi rasat igenom ett antal gånger den här säsongen. Rapporterna har varit unisona – bra första halvlek och bra rull. Men det räcker inte. När lag med 500 års erfaranhet från superettan ställs mot en halvknepig backlinje inser man att det kommer gå åt helvetet.

Alla inser det. Alla förutom tränarna.

RING HENRY NU

Föreläsningsdags. Hej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *