”nuffsaid”

Ja! Jag lever! Bloggen också! Ring Mamma och berätta! Be henne ringa sin mamma och berätta!

#Blogg100 är ett koncept som går ut på att man under 100 dagar ska skriva minst ett blogginlägg per dag. Eftersom jag har ägnat mig åt ostkrokar och youtube i stället för att tänka på er, ärade läsare, så tänkte jag att det här förhoppningsvis blir för bloggen vad Luis Suarez handbollsräddning mot Ghana blev för Uruguay i VM 2010 – en andra chans för alla förutom Asamoah Gyan.

Kort recap på vad som har hänt sedan vi träffades sist.

  • Jag har pluggat hela tiden
  • Jag har inga nya vänner
  • Jag har blivit lurad av en taxichaufför
  • Jag har börjat sucka när jag reser mig upp ur soffan
  • Jag och tre klasskamrater lyckades förnärma en hel yrkeskår genom vår granskning i SvD
  • Blivit rik på kuppen…
  • … om man med rik menar full av hybris.

För Umeå FC har följande hänt:

  • En ny tränare som inte ens är lite släkt med Håkan Bäckström har kontrakterats
  • Dillan Ismail har provtränat lite med Umeå FC. Kul med en bra mittback. Mindre kul att han verkar inskränkt något så förbannat. Detta grundar jag på nedan illustrerade retweet. Notera ledigt bruk av hashtag.
retweet modell misslyckad

”#nuffsaid”

Bra att han i alla fall vet vad man behöver för att palla med livet:

Skärmavbild 2013-01-24 kl. 23.34.33

”Positiv energi! I like..”

Annars då? Det flyger. Håret alltså. Håret flyger. Jag är så jävla långhårig. Ställ mig brevid Pavel Nedved och du vet inte vem som är vem. Enda sättet du kan skilja på oss är genom att be oss båda bolla till fem. Jag är han som råkar skjuta bollen i nyllet på dig.

Nu tänker jag slagga. Vi ses i morgon. Ni kommer att få dras med mig i 98 dagar till. Ha så HIMLA kul!

positiv energi! I like..

 

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *