Militanta Människor Med Massa Fritid Mot Måndagskonceptet

Två saker jag vill avhandla här:

1. Googla aldrig någonsin ändtarmscancer.

Du sitter och gör lite research. Du tror att du är inne på en vanlig vårdguide och scrollar i lugn och ro ner för sidan. Du läser lite symptom, går vidare ner mot behandling och så BAM! Du reagerar på följande sätt.

Du kan inte sova på flera nätter.

2. Jag har sovit ca 12 timmar per natt hela helgen. Trots detta kände jag mig så här under dagens föreläsning

Bild 2013-01-09 kl. 14.13

 

På grund av detta lanserar jag härmed rörelsen Militanta människor med massa fritid som hatar måndagskonceptet (#MMMMFSHM).  Vi kommer medelst våld, twitterspam och könsord bedriva aktiv kamp mot måndagar. Målsättningen är att vi innan januari 2014 har spöat skiten ur varenda måndag som vågat sig på oss och därigenom lyckats skrämma bort varenda måndagsjävel nästa år. Antingen är ni med oss eller mot oss. Vi är anonyma. Vi är livsfarliga.

Vi är än så länge bara jag.

🙁

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *