Hudiksvallsseger och Liverpooltorsk.

Men det var ju själva fan.

Umeå FC går alltid först, men Liverpool FC ligger och nosar en glidtackling bakom. I dag lirade båda lagen. Umeå FC tog en stabil seger mot Hudiksvall i Norrlandscupen men ska enligt uppgift ha fått knäskador både på supersub Simon ”Solskjaer” Mårtensson och provspelande Kim ”Pippo” Lundmark. För Mårtenssons skull hoppas jag att skadan är lindrig. De enda som vinner på ett längre skadeuppehåll är hans magmuskler.

Kommer ni ihåg hur mycket muskler han la på sig inför förra säsongen? Det var ju helt sjukt!

Typ Seedorfmycket!

Det stora problemet med att hålla på två risiga lag: Man är sällan särskilt glad på helgerna. Målvakten Pepe Reina gjorde en jävla dundertabbe som innebar att vi återigen tappade en ledning. Anders Bengtsson, redaktör på Sveriges bästa tidning, sammanfattade känslan efter matchen bäst av alla.

Skärmavbild 2013-02-03 kl. 23.26.21

 

Tänk om mitt framtida barn måste gå igenom samma helvete varenda jävla helg varenda jävla år. Det gör så ont ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *