Dagen mailskörd:

Det är väldigt intressant att få mejl som ung ledarskribent. Jag måste nog vara den mest okunniga och ointressanta lilla slinka som många har stött på:

”Du är ung, du vet säkert bäst men utan att ge mig något erkännande skulle du kunna sätta dig ner och fundera om det möjligen kan ligga någonting i det jag har sagt.”

och

”Jag beklagar djupt att du går ut med åsikter som tillhör en outvecklad analysförmåga. Skulle du motsvara den framtida ungdomen som så småningom ska ta över detta samhälle så är jag glad och nöjd om jag slipper uppleva detta.”

Jag, å min sida, undrar istället ifall du som gammal, utan att du behöver ge mitt något erkännande för du vet säkert bäst, har du övervägt att fundera på mitt perspektiv i frågan och se ifall det kanske kan ligga något i det? Och jag undrar verkligen vem denne Outvecklad Analysförmåga är och varför tillhör jag hen?

Det är så mycket jag inte förstår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *