Politikerpresentation: Veronica Lindholm

Veronica Lindholm SJag heter:
Veronica Lindholm

Jag står på plats:
#5 på Riksdagslistan

Jag bor:
Kusmark, en liten by ca 2,5 mil norr om Skellefteå men är uppvuxen i Ursviken.

Det värsta jag vet är:
Orättvisor och spindlar..

Om jag vore ett vattenlevande djur skulle jag vara:
En sköldpadda.

Min hjärtefråga inom politiken är:
Jobben (fackliga/politiska frågor) och alla människors lika värde. Jobben för att det gör att vi får in skatteintäkter så att vi kan bygga upp välfärden igen. Jobben gör att människor får mer frihet, med förutsättning att man får en riktig lön som går att leva på. (ej FAS 3) Att slippa den psykiska och fysiska stressen kring hur man ska få månaden att gå ihop? Kunna betala hyran? Hur ska man ha råd att handla mat? Nya vinterkläder till barnen osv?

Jag blev intresserad av politik när jag:
Började engagera mig fackligt i Kommunal som rätt ung och när jag förstod hur jag kunde påverka saker som skedde i min vardag och på min arbetsplats genom politiken till det bättre så var jag fast.

Det värsta med högerpolitik är:
Att människor hela tiden ska delas in i olika grupper som ställs emot varandra. Pensionärer mot arbetslösa, rika mot fattiga etc. Att de totalt saknar vilja att bygga upp ett samhälle som faktiskt är för ALLA.

Det här tycker jag att man som väljare ska tänka på inför valet:
Fundera på vad som är viktiga frågor för just dig? Vad står de olika partierna för i stort, se inte bara till en enskild fråga? Vilket samhälle vill jag leva i? Ett där vi alla hjälps åt tillsammans och solidariskt för att få till förbättringar för alla och där jämställdhet får råda, eller ett där jag bara behöver bry mig om mig själv?

Men det viktigaste av allt, – Gå och rösta den 14 september.Tillsammans gör vi skillnad! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *