Fem plus till ”Upp”!


Jag har aldrig i min roll som filmrecensent delat ut högsta betyg. Kanske beror det på att man sett för mycket film och då sällan blir sådär vansinnit upprymd eller överraskad. Kanske snålar man för mycket, men när en femma väl dyker upp så blir den ju så mycket mer glänsande.

I går var jag på bio och såg animerade ”Upp” med 3D-glasögon och halvägs in i filmen tänkte jag att om jag varit där i min roll som filmrecensent skulle jag utan tvekan satt en femma på ”Upp” (kulturredaktör Lars Böhlin recenserade filmen för VF:s räkning inför premiären och snålade då till det med en fyra, men det ryktas i korridorerna på redaktionen att han ångrar sig lite).

”Upp” är magisk och underbar. Humorn är klockren och modern. Animeringen och tekniken är så bra att man tror att man är på besök i framtiden. Så lysande!

Alla borde gå och se upp på bio.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *