V och fasa!

….detta magnifika årtionde med frisyrer som trotsar tyngdlagen och kläder i de mest fantastiskt grälla färger. Jag kommer antagligen att se den nya serien om det är möjligt, men inte utan att först återse det gamla gänget från 80-talet.
Robert Englund (ni vet han som spelar Freddie Kruger i B-skräckisarna ”Nightmare on Elmstreet”) spelar snäll ödlekille som blir kär i en snäll människotjej. B-skräckkungen nummer ett Michael Ironside är med. Och Jane Badler, den fantastiskt onda Diana… Det finns härliga klipp på YouTube där ärkeödlan Diana käkar marsvin och halsen börjar buckla sig på ett inte så läskigt sätt utan på ett fnissroligt sätt. Idag alltså – jag kommer minsann ihåg att jag tyckte serien var jättespännande när jag var liten.

Det mest spännande och otäcka var förlossningsscenen när barnet som var resultatet av det intima mötet mellan människa och ödla skulle födas. Jag hittade den på YouTube också. Döm själva! Hur läskigt är det på en skala? (fniss!)

Och här är trailern till nya V. Vad tror ni  – ska man se den?

3 kommentarer

  1. Ärligt talat, jag tyckte alltid att V var en skitserie, och jag kommer knappt ihåg någonting om hur den var. Men den här nya serien verkar vara betydligt roligare. Positiv överraskning, av trailerna att döma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *